Как да изберете идеалния посетителски стол за вашия офис

Посетителски столове

 

Изборът на посетителски стол е нещо, което не бива да пренебрегвате, защото то може да има позитивен или негативен ефект върху  клиентите, които посещават  вашата компания, напомнят от OK Office. Ако се сдобиете с качествено място за седене за  вашите потенциални клиенти, вие бихте могли:

  • да ги накарате да се чувстват комфортно;
  • да ги предразположите позитивно;
  • да им създадете впечатление за качество, стил и професионализъм. 

Ето и няколко ключови съвета, които ще ви помогнат да изберете идеалния посетителски стол за вашия офис.

Спазвайте стила на вашия офис

Ако офиса ви има конкретен основен стил или цвят на повечето мебели, то най-добре е да не се сдобивате с такъв, който контрастира на обстановката. Така например ако мебелите ви са в червено и бяло, а мястото за седене на посетителите е в син цвят, това ще доведе до неприятно смесване на цветове, чиято комбинация не е подходяща. Старайте се и да изберете посетителски стол, чийто материал на изработка не е противоположен на този на останалите части от интериора ви, 

Преценете мястото, с което разполагате

Ключово е да направите преценка с колко място разполагате, защото това има директна връзка с разположението и големината на мястото за седене. Ако решите да закупите по-големи като размер и повече на брой посетителски стола  за сядане, то непременно трябва да обърнете внимание на свободното място между тях, за да подсигурите удобството на гостите.

Преценете потока от клиенти и времето за изчакване

Потокът от клиенти и продължителността на времето, което чакат, също до голяма степен зависят от услугите, които дадена компания предлага. Много редовни  посетители вероятно биха прекарали повече време в чакалнята. Ако искате те да се чувстват удобно, е необходимо да им осигурите столове, които да са комфортни и да дават възможност за пълно облягане на гърба и врата, което би спомогнало потенциалните клиенти да се чувстват по-приятно. 

Изборът на материя също е ключов, като дървените модели не са за предпочитане в повечето случаи освен ако не са комбинирани с кожена облегалка. Преценете и дали искате да се сдобиете с достатъчен на брой места за седене и да се лишите от максималния комфорт в името на това да спестите средства, ако бюджетът ви е недостатъчен. 

В каталозите на онлайн и физическите магазини можете да намерите промоции и разпродажби на различни видове евтини и ергономични посетителски столове, които се стремят да осигурят максимален комфорт на всеки клиент, споделят от OK Office.

Коментари

Още от последните новини