IT специалисти от региона обменят опит на среща в Бургас

IT специалисти от региона обменят опит на среща в Бургас - E-Burgas.com

SoftServe е световна дигитална компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги. Тя гостува в Бургас със своето пътуващо ROAD SHOW.

Това са серия от събития за споделяне на знания, срещи с местни специалисти и запознаването им с кариерни възможности в технологичната сфера. Първото събитие се провежда днес в Бургас.

Община Бургас подкрепя инициативата, а кметът Димитър Николов е сред поканените гости. Събитието е започнало от 13.00 часа, в Международния конгресен център, зала „Форос“.

Участниците имат възможност да се запознаят със сходно мислещи хора, да обсъдят технологични подобрения и тенденции в IT сектора, да тестват научно-изследователски и развойни проекти.

Поканени са местни IT специалисти да се възползват от възможността да задълбочат експертните си познания и да чуят технически дискусии на различни теми – от бизнес анализ до Salesforce и много други.

„Вследствие на Covid ограниченията хората имат нужда от повече разговори и възможности за споделяне на опит и знания на живо. Именно това е причината да създадем тази серия от събития в България и да се срещнем с местни специалисти. Искаме да разберем нуждите им и да споделим различни възможности за професионално израстване, защото виждаме огромен потенциал в българските IT специалисти. Разбира се, ние, като част от IT екосистемата на България, се стремим да допринасяме за развитието на страната и откриваме нови офиси, като например в Бургас", коментира Андон Симеонов, управител на фирмата в България.

Събитията могат бъдат проследени в YouTube.

 

Свързани статии
Високотехнологична компания назначава 50 служители в Бургас
Тагове
иновации технологии
Коментари

Още от последните новини