Голям интерес към кастингите на „Мисис Бургас 2018"

 Голям интерес към кастингите на  „Мисис Бургас 2018

Подборът е много важен, тъй като конкурсът отваря врати за много родни и международни участия

Остават две седмици до края на кастинга на тазгодишното издание на конкурса за омъжени дами „Мисис Бургас".  Тази година интересът от страна на дамите е изключително голям, но само 12 от тях ще имат възможността да вземат участие в конкурса. Изборът ще бъде изключително труден, тъй като кандидатките тази година са много равностойни, споделят отганизаторите.

Подборът обаче е много важен, тъй като конкурсът отваря врати за много родни и международни участия, допълват още те. Пример за това са миналогодишната победителка в конкурса Надя Недялкова, която в края на 2017 г. завоюва титлата Мисис България Transcontinental 2017, както и чаровната Валя Жекова, която ще представя страната в Мисис България Woman of the Universe 2017.
И двете дами не са безучастни към различни социални каузи. През изминалата година Надя се превърна в посланик на една от инициативите на Сдружение „Самаряни". Тя поде и благотворителна кампания за подпомагане на деца с редки заболявания, а в професионален план изнасяше и безплатни лекции по системата Дейл Карнеги.

И тази година конкурсът „Мисис Бургас 2018 г.", който е част от веригата „Мисис България" ще се проведе в навечерието на Благовещение. Домакин на бляскавото събитие ще бъде Гранд хотел и СПА „Приморец". По традиция лице на конкурса е миналогодишната носителка на короната - Надя Недялкова.

Кастингът за „Мисис Бургас 2018" продължава до 1-ви март, записванията вървят на следните адреси: e-mail: [email protected] или на Фейсбук страницата https://www.facebook.com/MrsBurgas/. 
Кандидатките е задължително да изпратят своите имена, години, височина, снимка в цял ръст и портретна снимка, кратка информация за себе си, както и актуален телефон за обратна връзка.

Коментари

Още от последните новини