Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи

Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи - E-Burgas.com

Позитивни статистически данни за ковид обстаниовката през последното денонощие, публикува Регионалната здравна инспекция в Бургаско. Новозаразените с коварния щам са едва 34 души, а цели пет общини са без нито един нов случай.

В Бургас положителен тест са дали 20 души, а в Несебър седем. Навсякъде другаде в региона са с по един или двама новозаразени.

Обнадеждаващи са и данните по отношение на образователната система, която бе най-силно компрометирана от коронавируса през последните седмици. За последните 24 часа само по един ученик и учител са дали положителна проба.

Няма нито един нов смърртен случаи, както и пациенти в тежко състояние и Реанимация. На домашно лечение са 2892 лица.

Свързани статии
435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини