Фурията Силвия ще пее за БСП, Веско Маринов ще се раздава за ГЕРБ

Фурията Силвия  ще пее за БСП, Веско Маринов ще се раздава за ГЕРБ - E-Burgas.com

photo_verybig_7978

Притежателката на най-големия естествен бюст в попфолка Силвия ще е една от звездите в предизборните концерти на БСП, научи "Телеграф".

Изпълнителката, която си върна първенството след драстичното отслабване на Преслава, е една от първите, които вече са получили твърди ангажименти да пеят за Столетницата. За БСП ще пеят още Стефка Берова, Панайот Панайотов и Петя Буюклиева. И за тези избори ГЕРБ разчитат на Веселин Маринов и ансамбъл "Българе". Те ще открият кампанията на 7 септември в "Арена Армеец".

ДПС също ще заложи на традиционните си изпълнители Есил Дюран и Мустафа Чаушев. В някои от концертите с Мустафата ще се включи дуетната му половинка Росица Кирилова, която иначе преговаря с Реформаторския блок, АБВ и БСП.

Реформаторите ще открият и закрият с общ концерт на "Фондацията", а след това всеки от участниците ще прави отделна програма по градове.

Заради турнето си, предизборни изяви е отказала Лили Иванова. Васил Найденов пък е ангажиран за много частни партита и празници на градове по време на кампанията и също няма да пее за партии.

ПИК

Коментари

Още от последните новини