Ето как претендентките за короната на „Мисис Бургас" 2019 поддържат красота и здраве

Ето как претендентките за короната на „Мисис Бургас

На интензивни тренировки и разкрасителни процедури бяха подложени претендентките за титлата „Мисис Бургас" в последните дни. За техния тонус и добро настроение се погрижиха топ инструкторите по „Зумба" и „Табата" – Велислава Батилова и Димитър Батилов. Батилова е сертифициран инструктор по Зумба от 7 години и "Strong by Zumba" от 1 година. Участвала е в многобройни спортни фестивали в страната и заразява хората с необузданата си енергия. Димитър Батилов е сертифициран инструктор по "ТАБАТА", "Тапаут екстри" , "ХИЙТ" , "ХИЙТ 2" и "6 - Дирекшън" от 3 години. Участвал е в много спортни фестивали в България и е познат на хората, като истинско табата вдъхновение – неизчерпаема енергия с много хъс и мотивация.

След интензивните тренировки, претендентките за короната бяха подложени и на разкрасителни и освежаващи процедури в  Prime Aesthetic Center. Центърът, който отвори врати през 2018 г. в Бургас, разполага с високотехнологична апаратура на  световни лидери за постигане на впечатляващи резултати в областта на лазерната епилация, моделирането и подмладяването на лице.

 Prime Aesthetic Center предлага решение за различни проблеми на кожата на лицето с безиглени мезотерапии, представляващи кислородно обогатяване на дермата с 95% чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс: дълбока хидратация и подмладяващ ефект, уникална лифтинг терапия, избелваща терапия с озаряващ ефект, борба с акнето, бустери за по-млада и здрава кожа.

 Само дни ни делят от старта на едно от топ събитията в Бургас. Гостите ще се насладят на голяма доза изящество, красота и финес в 5-звездният Гранд хотел и СПА „Приморец". Събитието ще се проведе на 22 март (петък) от 19:30 часа.

Коментари

Още от последните новини