Една група отпадна от SPICE Music Festival, заместиха я с No Mercy

Една група отпадна от SPICE Music Festival, заместиха я с No Mercy  - E-Burgas.com

"Това ще бъде най-голямото парти на 90-те за тази година" - заканва се Тери Колдуел от East 17,

Остават няколко седмици до SPICE Music Festival - летният купон, който ще събере на една сцена любими изпълнители от 90-те години.

Горещата новина е, че към тях ще се присъедини и No mercy (Marty Cintron), чиито хитове "Where Do You Go", "Hello How Are You" и "Please Don't Go" оглавяваха не една и две класации по света.

Ако сте дете на 90-те, още отсега си запазете 9 и 10 август за SPICE Music Festival, защото тогава в Бургас пристигнат още East 17, 2 Unlimited, REDNEX, Sonique, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC.

"Това ще бъде най-голямото парти на 90-те за тази година" - заканва се Тери Колдуел от East 17, а Haddaway добавя - "Ако не сте там, изпускате купона". "Ще бъде невероятен уикенд, елате с приятелите си на 9 и 10 август  в Бургас", приканват и CAPPELLA.

На сцената на фестивала ще се качат също така "Ъпсурт" и "Deep Zone Project", които ще загреят феновете с техните хитове от 90-те!

SPICE Music Festival е събитие за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети, и все още си спомнят хитовете от това десетилетие, на които се танцуваше в дискотеките.

Организаторите на фестивала съобщиха със съжаление, че "C+C Music Factory" няма да успеят да пристигнат в Бургас, тъй като член на групата ще става баща, поради което колегите му отменят всичките си участия в периода 1-15 август 2019 г.

С всички останали артисти ще се срещнете на 9 и 10 август в Пристанище Бургас, а до 31 юли 2019 все още може да закупите билети на промоционални цени в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg:

До 31.07.2019 - 77 лв за двудневен билет

След 01.08.2019 - 88 лв за двудневен билет

Еднодневни билети ще се продават само на място!

Коментари

Още от последните новини