Един бургаски ресторант, който си заслужава да превърнете в любимо място: достъпни цени, на крачка от морето, вкусна храна и безплатен паркинг

Един бургаски ресторант, който си заслужава да превърнете в любимо място: достъпни цени, на крачка от морето, вкусна храна и безплатен паркинг - E-Burgas.com

Забързаното (работно) ежедневие изисква за да сме в кондиция, да отделим достатъчно време на обяда. Ако ви се слуша разказ за една чудесна дестинация, където той е истинско вкусно бягство от безкрайните задачи и задължения, то сте на точното място.

 

Какво търсите в един ресторант?

1. Локация - "Салини" се намира в самото начало на Морската градина, на тихо и спокойно място, на крачка от морето. Ако за вас това е твърде далеч - заповядайте с автомобила си - паркингът за гостите на ресторанта е безплатен.

 

2. Достъпни цени - ресторантът е точно толкова достъпен, колкото и всяко друго класно място с вкусни ястия в града. Тук съотношението цена: качество е в златно равновесие. Сервизът също е отличен. Заповядайте, вижте, опитайте и се уверете сами.

 

3. Вкусна храна - продуктите са винаги пресни, а шеф-готвачът изкусен майстор с многогодишен опит. Запознайте се - казва се Ивелин Кръстев и неговото нещо е кулинарията. В това му поприще му помага екип професионалисти. Тяхната грижа е една: вашето перфектно гастрономическо изживяване.

 

4. Разнообразни предложения - В "Салини" ще откриете двете най-здравословни кухни в света: Средиземноморската и Японската. Суши предложенията и салатите от страната на изгряващото слънце са представени в отделна карта. Ако пък ви се хапва нещо друго или имате специфични изисквания и хранителен режим - няма проблем, само споделете и екипът на "Салини" с удоволствие ще изпълни предпочитанията ви.

5. Сладката страна на нещата и разбира се, кафето - Десертите на "Салини" са представителна извадка на най-вкусните и обичани по света сладки изкушения. След обяда, можете да им се насладите в компанията на класно кафе или ароматен чай. Избирате вие, останалото - оставете на нас.

Заповядайте на вкусен спокоен обяд – всяка хапка тук си заслужава. „Салини“ е точното място за работен обяд или рандеву с близки или приятели. Вечерите тук не отстъпват по нищо на вкусните обеди, а всяко специално събитие се организира внимателно и прецизно – защото вашите празници са и наши.

Средиземноморски ресторант Салини ще го откриете в Гранд Хотел и СПА Приморец.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345

Коментари

Още от последните новини