Дванадесет красавици от Бургас ще се борят за титлата Мисис Бургас 2018 г

Дванадесет красавици от Бургас ще се борят за титлата Мисис Бургас 2018 г - E-Burgas.com

Конкурсът обещава едно незабравимо приключение за участничките и много красиви емоции за гостите, които ще станат част от избора на най- красивата омъжена жена на Бургас на 23 март в Гранд хотел и СПА „Приморец". Претендентките в конкурса са на възраст от 24 до 52- години.
Всички участнички за титлата Мисис Бургас 2018 г са красиви жени с интересни професии, които успешно съчетават професионалните си ангажименти с грижите за своите семейства. Сред кандидатките за короната тази година е успял адвокат, доказал се като специалист по проблемите с домашното насилие и семейно право. Друга забележителна жена, която се е запътила към титлата Мисис Бургас 2018 г е финансовият директор на първата частна многопрофилна болница в морския град.  Най- възрастната участничка в конкурса е бизнес дама, която споделя, че красотата за нея винаги е носила много ползи, особено в бизнеса. В конкурса Мисис Бургас 2018 г ще участва и дама, родена в Санкт Петербург. Красавицата от дълги години живее в морския град, тъй- като тук среща съпруга си. В момента тя управлява един от най- големите хотели в Слънчев бряг. Друга претендентка за титлата Мисис Бургас 2018 г се развива професионално в сферата на логистиката и транспортните решения в товарните превози в известна белгийска фирма със седалище в Бургас.
Конкурсът Мисис Бургас 2018 г се провежда за трета, поредна година в морския град. Със всяка следваща интересът към събитието расте, както от страна на участнички, така и от страна на публика и партньори. Организаторите и тази година обещават Конкурсът да се превърне в най- бляскавото светско събитие в морския град.

Коментари

Още от последните новини