Другата седмица започва изграждането на Северния обход на Бургас (видео)

Другата седмица започва изграждането на Северния обход на Бургас (видео) - E-Burgas.com

Друтата седмица започва строителството на Северния обход на Бургас. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който е на посещение в област Бургас. Той инспектира готовия обходен път на Поморие. 

Трасето ще започва от АМ "Тракия" преди квартал Ветрен и ще отвежда до пътя до Сарафово. По този начин транзитния трафик към Слънчев бряг ще бъде изнесен извън Бургас. 

„Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев. Единствено му завиждам, че успя да направи реформата в съдебната система. Да ти пращат съдиите предварително актовете си и ти да ги одобряваш, това мечтае всеки управляващ, но на нас не ни се е случвало”. отговори Борисов на обвиненията на президента Румен Радев.

„Ето ги обществените поръчки”, посочи премиерът новия път.

Преди това той инспектира реконструкцията и разширяването на пречиствателната станция за отпадни води и изграждане на довеждаща инфраструктура на територията на Приморско и Китен.

„Огромната пречиствателна станция на общините Китен и Приморско има най-съвременните шведски и италиански системи. Изпълнихме това, което сме обещали - да предоставим най-чистото море“, заяви Борисов.

 

Коментари

Още от последните новини