До 7 февруари продават промоционални билети за постановката “Тя, той и още двама - трима“

До 7 февруари продават промоционални билети за постановката “Тя, той и още двама - трима“ - E-Burgas.com

 Поводът е рожденият ден на "Арт ателие"

Културна организация "Арт ателие" става на 9 години. По този повод тя ще почерпи бургаската публика по нетрадиционен начин. В дните до 7 февруари, петък, билетите за постановката "Тя, той и още двама - трима" ще се предлагат на промоционална цена. Спектакълът ще се играе на 14 февруари от 19 ч. в зала ДНА. Можете да си закупите билети от каса "Часовника" /пред хотел "България"/. За повече информация: тел. 0894/898-098-Маруся Русева от "Арт ателие".

"Тя, той и още двама - трима" е комедия от Жолт Пожгай. Режисьор на  постановката е Богдан Петканин. Участват: Аня Пенчева, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Тончо Токмакчиев, Тихомир Благоев.

Комедията "Тя, той и още двама-трима" е своеобразен наръчник за това как една жена трябва да воюва за своето щастие. Шестимата актьори от "Смъртоносния секстет" ни разказват за живота такъв, какъвто мислим, че не е. Това са пет различни разказа за любовта през погледа на жената, всички от които завършва гибелно. Петима мъже. Пет първи срещи. Пет смъртни случая. Пет експлозии от смях и абсурд... и една невероятно отчаяна жена. 

Коментари

Още от последните новини