До 60% коледна отстъпка на маркови стоки в новия магазин на ТРИА Сити Център

До 60% коледна отстъпка на маркови стоки в новия магазин на ТРИА Сити Център - E-Burgas.com

Коледната шопинг треска в Бургас става още по-вълнуваща, когато открием, че в центъра на града има уникален магазин с оригинални стоки от елитни световни марки и като добавка към всичко това – шокиращи намаления, страхотни подаръци и елегантни забавления.

SBS Super Brands Store заема целият втори етаж на „ТРИА Сити Център”.Магазинът се разпростира върху площ от 1000 квадратни метра и е официален представител за Бургас на марките Marina Yahting, Henry Cottons, Kocca и Salsa Jeans. А коледните предложения на SBS  са наистина изкушаващи. Цената на всички нови колекции от всички марки е намалена с 40 процента,  за картодържатели отстъпките стигат до 60 процента. На всеки свой клиент магазинът подарява ваучер за пазаруване на стойност 20 лева, който може да се използва до края на 2016 година.

Това обаче не е всичко. За да бъде пазаруването още по-празнично, в бара на магазина и обособения към него кът за отдих клиентите, направили покупка, получават безплатно кафе и напитка. На огромна мултимедия те могат да изгледат и модните клипове на марките за сезон есен - зима 2016/2017.

Галерия
Коментари

Още от последните новини