Димитър Николов: С кандидатите на ГЕРБ бъдещето на Бургас е сигурно!

Димитър Николов: С  кандидатите на ГЕРБ бъдещето на Бургас е сигурно! - E-Burgas.com

Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ са истински шедьоври, тъй като всеки от тях има успешно извървян професионаен път. Сред тях има професори, лекари, архитекти, хора на бизнеса, технологиите и на изкуството. С техния опит и тяхната експертиза бъдещето на Бургас е гарантирано.

Това заяви кметът на Бургас Димитър Николов по време на днешното откриване на предизборната шатра на ГЕРБ в Бургас. По традиция тя е ситуирана точно до Часовника, а в нея ще се извършват консултации с граждани и ще се раздават брошури, на които са написани основните приоритети на партията. 

"Изискванията ми към кандидатите е да се запознаят с проблемите на хората. Аз лично отделям много време, за да чуя това, което ми се предлага. Не приемам тази кампания като съревнование в Бургас. Съревнованието трябва да е с другите градове и Бургас да успява повече от другите градове, защото ние сме четвърти по големина в страната и трябва да ускоряваме темпото." заяви Димитър Николов. 

Той допълни, че иска градът да се развива, а бургазлии да бъдат конкуренти, можещи и знаещи, за да отговарят на предизикателствата на модерното време, което всеки ден се променя динамично. 

„До мен е целият мотивиран, добре структуриран екип от 51 експерти, всеки в своята област. Заедно ще дадем цялата си енергия, за да можем да мотивираме гражданите да бъдат активни”, заяви от своя страна водачът на листата на ГЕРБ в Бургас проф. Севдалина Турманова.

По думите й приоритет през новия мандат ще бъде образованието и здравеопазването. 

 

Коментари

Още от последните новини