Дъждовна събота в южна България

Дъждовна събота в южна България - E-Burgas.com

Облачно ще се задържи днес в по-голямата част от страната. Временни разкъсвания на облачността ще има над северните райони. Над Южна България се очакват и превалявания от дъжд, сочи прогнозата на БНТ. Вятърът ще бъде слаб, от североизток. Максималните температури ще се понижат още и ще са между 12° и 17°, в София – около 12°.

В планините ще е облачно и мъгливо. На места, главно в Рило-Родопската област, ще има валежи от дъжд, над около 1800 метра - от сняг. Вятърът ще е слаб, преди обяд все още от северозапад, след обяд от изток-североизток.

Максималната температура на 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 0°.

Утре максималните температури слабо ще се повишат, но ще останат по-ниски от обичайните за края на април. Облачността ще намалее и в понеделник ще бъде слънчево и още по-топло. Във вторник отново се очакват валежи и захлаждане. В сряда ще бъде слънчево, температурите ще се повишат, но ще има условия за следобедни превалявания и гръмотевични бури.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време прогноза
Коментари