Бургазлии категорични: Централните улички трябва да бъдат павирани

Бургазлии категорични: Централните улички трябва да бъдат павирани - E-Burgas.com
Ремонтът на Лермонтов бе припознат като достатъчно успешен от гражданите на Бургас

Централните улички в Бургас трябва да бъдат застлани с паважна настилка след ремонта. Това показва анкетата на e-Burgas по повод проучването на общината относно бъдещето на зоната, заключена между улиците "Александровска", "Княз Александър Батенберг", "Цар Симеон I" и "Св. св. Кирил и Методий". 

От местната управа приемат мнения и препоръки за това как трябва да изглежда зоната след реконструкцията. Ремонтните дейности предвиждат подмяна на цялата подземна инфраструктура, изграждане на подземни контейнери, ново озеленяване, паркоместа (където е възможно) и ново осветление. 

Подобен ремонт вече се извърши на улиците "М. Лермонтов", ул. "Възраждане и ул. "К. Фотинов". Те бяха застлани с павета и ниски тротоари, като за разделител между тях служат метални колчета. Очевидно този модел бе припознат като успешен сред по-голямата част от бургазлии, след като цели 2/3 гласуваха, че бъдещите ремонти трябва да бъдат извършени по същия начин. 

В същото време от община Бургас продължават да приемат препоръки до 20 юли на e-mail: [email protected]. Освен по въпроса за настилката, можете да изкажете вашето мнение и по въпроса с озеленяването и дали сегашната растителност трябва да бъде подменена с нова. 

Коментари