Борисов: В началото затворихме държавата, защото не знаехме к'во е. Сега знаем к'во е

Борисов: В началото затворихме държавата, защото не знаехме к'во е. Сега знаем к'во е - E-Burgas.com

Премиерът се похвали с 500 излекувани на ден, въпреки че над 4000 бяха заразени

Премиерът Бойко Борисов обвини сайтовете, които разпространяват фалшиви новини, свързани със затварянето на държавата. Той направи поредно обръщение от дома си, където е под карантина след положителен Covid-19 тест.

"Искам да поздравите фалшивите сайтове с вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам, бе? Няма да бъде затваряна държавата. Напротив. Сега като ръководител се чувствам най-сигурен. Знам какво е първата седмица, какво е втората, кога е тежко. Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните да се лекуват. Затова усилихме и болници, и полицаи, и огнеборци, и всичко.

В началото затваряхме държавата, защото не знаехме какво е . Да, даде ефект. Сега знаем какво е. Сега знам, че самодисциплината и грижата за другия човек ни спасява. По 500 оздравяват, те трябва да работят. Държавата няма да спира" заяви Борисов. 

Той отново обвини организаторите на протестите, че са искали да дестабилизират държавата в критичен момент, за да направят президентска република. 

Коментари

Още от последните новини