Black week в Триа сити център

Black week в Триа сити център - E-Burgas.com

Всички любими марки с до 70% намаление  от 25 ноември до 3 декември

Отдайте се на пазаруване с до 70% намаление за периода 25.11.- 03.12.2019 г.  в Триа Сити център. Любимите марки на Бургас вече ви очакват на повече от атрактивни цени. Сред най-обичаните модни брандове, които се включват в Black week, са EA7, Tommy Hilfiger, Kocca, Silvian Heach, Just Cavalli, както и магазините Mayoral i Guess kids, Carpe Diem, Fashion Boutique Denis и Paradox Perfumery.

Всеки обект участва в Black Week на Триа сити център със стикер на витрината, обозначаващ кампанията, която дава отговор какво да облечем за всеки повод през идните празнични месеци.

Ако сте на лъскав коктейл или коледно парти, спрете се на намалението от 30 до 70%  на роклите на Kocca, които можете да съчетаете с луксозно бельо от Emporio Armani underwear с оферти за намаление от 30 до 60%.

Към стилните и елегантни визии за празничния сезон на поли, палта и ризи можете да добавите и предложенията с марка Silvian Heach с отстъпки 30-60%.

Модерната визия за всеки ден от офиса до импровизирана вечеря в ресторант или пътуване през уикенда може да постигнете с дамските и мъжки модели на Tommy Hilfiger, намалени до 50%. Марката е сред премиалните за Триа Сити център и предлага дрехите и аксесоари в култ към класическия американски свеж стил, който на моменти включва дори и провокиращи дизайни.

Спортният стил може да бъде обновен и допълнен с дрехите на EA7, намалени до 70%, както и Freddy и North Sails, намалени до 60%. 

Стилен подарък за вас и допълнение към визията ви са парфюмите в Paradox Perfumery, които правят 20% намаление на всички марки, като и 10% отстъпка за продуктите на Chanel.

Всеки клиент, закупил стоки за над 100 лева от търговски център Триа по време на Black week, ще получи ваучер за пазаруване на стойност 30 лева, който може да използва от 01.12 до 31.12.  при покупки за над 300 лева.  

Коментари