Безплатен семинар за млади предприемачи - тази събота във "Флората"

Безплатен семинар за млади предприемачи - тази събота във

На 07.10.2017 г. от 10:00 ч. в Експозиционен център "Флора Бургас" за първи път ще се проведе безплатен семинар по предприемачество "Първи стъпки в бизнеса". Събитието се организира от младежката неправителствена организация Junior Chamber International (JCI) България, с подкрепата на Община Бургас.

Семинарът по предприемачество  е създаден през 2014 г. по инициатива на локалната структура на JCI в Пловдив. До момента има 10 успешно проведени издания в Пловдив, София, Варна, Бургас, Свищов и Плевен.

Целта на "Първи стъпки в бизнеса" е да среща хора от практиката с млади предприемачи, професионалисти от различни сфери, студенти и всеки, желаещ да научи повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес.

Сред лекторите на събитието в Бургас са:

* Жустин Томс - основател и CEO на ABC Design and Communications, автор на над 10 книги, с дългогодишен опит в бизнеса;

* Туньо Зафер - съосновател и CEO на pCloud, български start-up за съхранение в облака, който има над 7 милиона потребители;

* Мартин Попов - основател и CEO на дигиталната маркетингова агенция Interactive Share.

Семинарът е безплатен, но със задължителна предварителна регистрация на:  https://www.eventbrite.com/e/38405944213

Junior Chamber International (JCI) е международна неправителствена организация, обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят, за които креативността не е просто дума. Те създават и надграждат вече създаденото. Организацията е създадена през 1915 г. в щата Мисури, САЩ, и към момента има представителства в 124 държави. В България JCI съществува от 2011 година с локални секции в София, Пловдив, Варна, Плевен и Свищов. Организацията работи по проекти, свързани с бизнеса, социалните и културни дейности, международната дейност и обученията. 

До момента има установени взаимоотношения с БТПП, Международна търговска камара, Уницеф, AIESEC, Софийски университет "Св. Климент Охридски", ВУЗФ, големи компании от сферата на бизнеса, както и редица неправителствени организации.

Коментари

Още от последните новини