Атрактивният Жорж Ганчев размаха пръст в Бургас, сплаши „юнака от Банкя“ с цялата сила на Конституцията

Второ място на първи тур и на втори им разказваме играта, уверен в кандидатът за президент

В типичния си атрактивен стил Жорж Ганчев размаха пръст на сегашните управници и ги сплаши с цялата сила на Българската Конституция. На пресконференция в Аква, организирана от бургаския бизнесмен Бенчо Бенчев, той и другарят му за президентските избори - Кольо Парамов, представиха основните точки, които ще следват – твърда опозиция срещу кражбите, лъжите и подготвянето на България като „жертвен агнец“ за глупостта на някакви политици, които не са държавници, а случайни хора от улицата.

„Поне на второ място сме на първия тур, а на втория направо ще им разкажем играта. Иначе тук ще се получи една паравоенна обстановка, за която всички предполагат. Този юнак от Банкя вече прекали, а хората около него си вярват до такава степен, че си мислят, че са вечни. Това е утопия“, разпали се Жорж Ганчев.

Да се намали държавната субсидия за политическите партии от 11 лв. на 5 лв., е друга точка, на която двойката набляга. В противен случай олигарсите от задкулисието щели да ги купят като магданоз от пазара, дори в момента повечето партии били подчинени. Опозиция пък, в лицето на БСП, изобщо няма.

Да планира и реализира през 2017 защита на българското небе, без чужда намеса, връщането на казармите и трудова ангажираност на ромските гета са други акценти, с които смята да се нагърби.

„2016 е показателна в много отношения, правим всичко възможно твърде рано да се обявим, за да можем достаавторитетно и впечатлително да покажем, че има независими хора в България, които ясно и категорично застават зад една позиция. Искаме да запазим световната тенденция и цялата тази практика, която дава възможност 6-месечният период от време за подготовка и изява и всичко онова, което е важно за бъдещия период за подготовка на изборите“, разкри от своя страна Парамов.

Двамата са убедени, че всичко, което подготвят като легитимация и проучване сега, ще им даде възможност да се ориентират достатъчно добре в предстоящата битка.

Какво каза още Жорж Ганчев в Бургас вижте във видеото.

Коментари

Още от последните новини