Атанас Димов: Искам „Карнобат“ да върви нагоре

Атанас Димов: Искам „Карнобат“ да върви нагоре - E-Burgas.com

Наставникът на „Карнобат“ Атанас Димов коментира победата със 7:1 над ПСФК „Черноморец“, в мач от 26-ти кръг на Югоизточна „В“ група. Специалистът не скри разочарованието си от допуснатия ранен гол във вратата на неговия отбор, с който гостите първи поведоха в резултата. „Не ни е за първи път. Един от проблемите в нашия отбор е, че нямаме стабилност. Редуваме добри неща с глупави грешки. В случая дори изтървахме положение, при което не отбелязахме. Наша грешка е, изтървахме човек зад линията, лошо беше застанала нашата защита и успяха да открият резултата.

Този отбор не ни е на нивото, по-слаб е, за това успяхме да се справим, в един момент с лекота и като голово отражение.

Постигнахме много добра победа, радвам се, но искам да бъдем още по-добри. Като треньор искам този отбор да върви нагоре. Искам да престанем да допускаме елементарни грешки, защото не ни е за първи път, а голяма част от головете влизат след такива наивни грешки, които трябва да ги изчистим.

Навън също трябва да проявяваме характер. Имам претенции към този отбор като характер, като воюване за победа, да бъдем с повече хъс, тъй като някои от футболистите проявяват една мекушавост навън, което не е добре“, заяви Атанас Димов.

В следващата си среща „Карнобат“ ще гостува на „Димитровград“. Двубоят е в сряда, 20-ти април, от 17 ч.

Коментари

Още от последните новини