Алис Купър кандидат за Белия дом

Алис Купър кандидат за Белия дом - E-Burgas.com

Ексцентричният американски рок музикант Алис Купър официално обяви, че се впуска в президентската надпревара на САЩ за изборите на 8 ноември, предаде Франс прес.

Лозунгът на 68-годишния рокаджия е: "Един смутен човек за една смутна епоха". Но в предизборния сайт на Алис Купър добре си дават сметка, че неговите шансове да стане новия стопанин на Белия дом са нищожни.

Идеите за промяна на Купър включват поставянето на Маунт Ръшмор, където са изваяни главите на четирима американски президенти, и лика на Леми Килмистър, починалия наскоро фронтмен на "Моторхед".

Ако стане президент, Алис ще настоява купюрата от 50 долара да носи лика на комика Граучо Маркс и да замени този на президента Юлисис Грант.

Засега кампанията на музиканта, който обича да поставя тежък грим около сините си очи, се състои в продажбата на продукти и в преиздаването на неговия хит от 1972 година "Elected". В един от куплетите на песента Купър уверява: "Всеки си има проблеми, но на мен лично не ми пука от нищо!"

И друг музикант разкри наскоро президентските си амбиции. Става дума за рапъра Кание Уест, но той се прицелва в изборите, които ще се проведат през 2020 година.

Източник: БТА

Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2016/08/23/neochakvan-kandidat-za-beliia-dom-alis-kupyr.313305
 

Коментари

Още от последните новини