Акция в популярен стриптийз бар в Бургас! Закопчаха собственика му за сводничество (Снимки)

Акция в популярен стриптийз бар в Бургас! Закопчаха собственика му за сводничество (Снимки) - E-Burgas.com
Снимки МВР-Бургас

Четири млади гастрольорки от вътрешността на страната също останаха изненадани

38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас бе задържан при специализирана полицейска операция на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили.

Констатирано е, че същият склонявал момичета, работещи като танцьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане с цел придобиването на по-високи доходи. Към момента са установени четири момичета на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които започнали работа в нощното заведение, като танцьорки. С течение на времето обаче 38 годишния собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час - 150 лв., като малка част от парите оставали за момичета. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и копюри. Освен български лева, са открити долари и евро банкноти.

Освен 38 годишния собственик на заведение за срок от едно денонощие е задържан и 46 годишния охранител, като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура - Бургас.

Галерия
Свързани статии
Теодор Николов остава в ареста, за да не влияе на свидетелите
Тагове
бар "Taboo"
Коментари

Още от последните новини