Акция срещу грипа в аптеки „Фаркол“ през февруари

Акция срещу грипа в аптеки „Фаркол“ през февруари - E-Burgas.com

Грипната епидемия, която бе обявена първо в Бургаска област, продължава да бъде сериозно изпитание както за децата, така и за възрастните. Според данните на здравните власти най-потърпевши в началото бяха мъниците от 0 до 4 години и учениците,  докато сега инфекциите поразяват предимно хора в активна възраст. Това се оказа истинско предизвикателство за цели семейства, в които първо преболедуваха децата, а после и родителите.

 Заради драстичния брой болни, които продължават да поддържат сериозно ниво, аптеки „Фаркол“ обявиха акция срещу грипа, която ще важи за целия месец февруари. В рамките на кампанията ще действат промоционални  цени на едни от най-популярните продукти за предпазване от вирусни инфекции и грип.

Изгодно сега биха могли да се купят профилактични продукти, които ще дадат отпор на грипните вируси като таблетки „Допелхерц витамини от А до Я“, ефервесцентни таблетки "Суправит" – Мултивитамини, Актив, с 1000 мг. витамин Ц, детски, както и сироп „Дефендил Имуноглюкан“ - всичките с действие за засилване на имунната система. При вече поразила ни вирусна инфекция подходящи са „Ибулек“ саше, „Самбукол“ сироп за деца, „Джуниър ангин“ близалки за деца, „Терафлу“ усилена формула, „Тайлол хот“, Тантум флу“ - сашета, билкови лукчета пастили  и др. Ако се налага прием на антибиотици не забравяйте да балансирате чревната си флора с прием на пробиотици, напомнят фармацевтите. Няколко продукта от тази гама, като „Пролактон форте“, „Вая форте“ и други, са включени в месеца на борба с грипа в аптеки „Фаркол“.

С отстъпка в аптечната верига през февруари са още “Перскиндол“ - охлаждащ и загряващ гел при травми, мускулни и ставни болки, „Гинко билоба“ за забавяне процесите на стареене, „Мелатонин Макс“ за добър сън, инхалатор „Зано“, различни видове апарати за кръвно налягане. Всички продукти с отстъпка може да видите на www.farkol.bg, на фейсбук страницата на аптеки „Фаркол“ или на място в аптеките на следните адреси:

Аптека „Трапезица“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. "Шар планина" №23

Аптека „Здраве“ - Бургас, ул. "Св. св. Кирил и Методий" №3

Аптека „ДКЦ 1“ -Бургас, бул. "Стефан Стамболов" №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека “Фаркол Демокрация“ - Бургас, бул. "Демокрация", бл. 117, вх. 11

Аптека „Славейков“ - Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А

Аптека „Фаркол - М. Търново“ - М. Търново, ул. „България“ 28

Аптека „Фаркол – Българово“ - Българово, ул. „Първи май“ 10

 

Коментари