21-годишен нападна с нож две сестри в Бургас, по-малката се бори за живота си

21-годишен нападна с нож две сестри в Бургас, по-малката се бори за живота си - E-Burgas.com

Момичето е намушкано в областта на главата, а нейната сестра е с поререзни рани по лявата ръка

Тази сутрин около 05.15 ч. в Първо Районно управление - Бургас е получено съобщение за инцидент в частна квартира, разположена на ул. „Хаджи Димитър” в Бургас, при който 21-годишен криминално проявен бургазлия намушкал с нож в областта на главата 21-годишно момиче, обитаващо жилището заедно с 27-годишната си сестра. 

Пострадалата е откарана в УМБАЛ – Бургас, където стартирали спешна оперативна намеса за спасяване на живота й. От болницата заявиха, че момичето спешно се нуждае от кръв и помолиха хората да се отзоват за кръводаряване. 

На мястото на инцидента пристигнали полицейски служители, които установили, че на адреса, обитаван от две сестри, имало младежко събиране. След приключването му в жилището останал да спи 21-годишния бургазлия, както и наемателките на квартирата. По неустановени до момента причини мъжа, след употреба на значително количество алкохол, намушкал с нож в областта на главата младото момиче, чиято сестра в опита си да я защити също получила прорезни рани по лявата ръка.

По-голямата сестра получила медицинска помощ и е освободена за домашно лечение. 

Извършителят на деянието е откаран в УМБАЛ – Бургас с порезна рана на лявата предмишница, като след получаване на медицинска помощ, е задържан в Първо Районно управление - Бургас за срок до 24 часа.

Работата по случая продължава.
 

Коментари

Още от последните новини