Златното ни момиче Цвети имала здравословен проблем, за който не се е говорело

Златното ни момиче Цвети имала здравословен проблем, за който не се е говорело - E-Burgas.com

Всички имахме много добро отношение към нея, заяви бившият председател на БФЛА

"Знаех от старши-треньора Ина Ананиева, че Цвети Стоянова има здравословен проблем,

за който не се говореше, защото явно е бил много личен". Това заяви за "Здравей, България" бившият председател на Федерацията по лека атлетика Мария Гигова, след като вчера едно от "златните ни момичета" Цвети Стоянова опита да се самоубие. 

"Мисля, че не ставаше въпрос за физическа травма, но не знам какво е било. Не става въпрос за проблем на душата", уточни Гигова. 

"Не можем да влезем в душата на това момиче и да разберем защо това се е случило. Не мога да си го обясня. Всички имахме много добро отношение към нея",допълни тя. 

Цветелина Стоянова все още е в тежко състояние. 21-годишната гимнастичка е с множество травми по тялото, а лекарите от "Пирогов" я оперираха в продължение на часове.

Тя е настанена в реанимацията на Пирогов, а медиците продължават да се борят за живота й. 

„Към този момент смятаме, че става дума за опит за самоубийство, няма каквито и да е първоначални индикации за опит за умишлено умъртвяване на момичето. Надяваме се да се оправи.

Първоначалната информация е, че се касае или за опит за самоубийство или за случайно падане, тъй като парапетът на терасата, от която е паднала е доста нисък”, обясни пред Нова говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. 

Коментари

Още от последните новини