Запознайте се с Димитър Мавродиев: "Царят на буклите"

Запознайте се с Димитър Мавродиев:

С повод и без, той ще ви очаква в SENSE Beauty Salon, за стайлинг който впечатлява и отличава

Преди броени дни, врати отвори царството на красивата и здрава коса - SENSE Beauty Salon. Вече познавате Ксения Вълева - която твори прекрасни визии за дамите в салона от години. Запознайте се с новото попълнение в екипа - Димитър Мавродиев. Името му е познато на тези, които избират класна грижа и стайлинг за своите коси. От повод на повод, те го препоръчват една на друга. С времето, го коронясват за "Цар на буклите". Заповядайте и сами се уверете защо.

Знае, че ще бъде фризьор от 7-годишен. На 15 вече върви по пътя на своето призвание и е главен коафьор. Работил е в салони в Пловдив, София, Царево, Бургас. Разполага с две дипломи - фризьорство и моден дизайн. Върви към разгръщане на цялостния си потенциал, комбиниращ двете области - това на стилист. Първият поглед към някоя дама, му е достатъчен, за да знае коя е идеалната и най-подходяща визия за нея и нейната коса. 

Правил е всякакъв стайлинг - от розово омбре до haute couture прически. Определя като най-важно отношението към клиента. За красивата и здрава коса, сочи като най-съществена поддръжката. За целта, подчертава необходимостта от ежеседмични посещения при коафьор. Работи с два световни бранда в козметика за коса - Balmain и единствената висша грижа, представена в България -Kérastase.

Подбира внимателно курсовете и обученията, с които надгражда знанията и уменията си, в синхрон със световните тенденции. През октомври предстои да бъде част от специализиран Balmain форум в световната столица на модата - Париж.

Избира да стане част от екипа на SENSE Beauty Salon в Гранд Хотел и СПА Приморец. В него открива 5-звездна възможност и свобода да се развива. С него работи и гримьор Катрин Недялкова. Изучавала е тайните на отличния макиаж при най-добрите в областта. Винаги е на разположение с висок клас продукти и четки да преобрази всяка дама - с повод или пък просто за лично самочувствие и "уау" ефект. 

Запазете своя час за стайлинг в SENSE Beauty Salon – царството на красивата и здрава коса. Доверете визията си на коафьор Ксения Вълева и „царят на буклите“ Димитър Мавродиев. Бъдете кралица всеки ден. Защото го заслужавате.

Коментари

Още от последните новини