Задържаха побойник от фирма за бързи кредити

Задържаха побойник от фирма за бързи кредити - E-Burgas.com

Задържан е криминално проявения Д.П., 26 годишен от Козлодуй, съобщиха от пресцентъра на полицията. На 28.06.т.г. около 10.30 ч. в Централна градска част в Бургас е отправял закани и заплахи спрямо 38 годишен бургазлия, който взел на заем от фирма за бързи кредити сумата от 300 лв., но не погасил изцяло задълженията си.

Малко по-късно около 13.00 ч., придвижвайки се с л.а. «Тойота Ярис», със софийска регистрация, собственост на частна колекторска фирма от София, Д.П. отишъл в дома на 40 годишен мъж от с. Вълчин, общ. Сунгурларе, като му нанесъл побой. При саморазправата е пострадал и 17 годишния син на мъжа. Преди осъществяване на побоя Д.П. се представил за служител на фирма за бързи кредити, като приканил пострадалия да погаси задължението си. Потърпевшите с разкъсно-контузни рани по телата, са получили медицинско освидетелстване. Установени са свидетели - очевидци, които предстои да бъдат разпитани. Извършено е разпознаване.

Д.П. е задържан за срок от 24 часа с полицейска заповед, като срещу него са образувани две досъдебни производства по описа на Първо Районно управление – Бургас и Районно управление – Сунгурларе.

Работата по цялостно изясняване на престъпната дейност на Д.П. продължава.

Коментари

Още от последните новини