Да ти спре сърцето! Бургаски тийнейджъри висят на 100 метра над земята (видео)

Главният герой в клипчетата си чупи крака само преди 3 месеца, но отново е на линия

Завидна смелост или безразсъдна глупост. Това са двете крайни определения, които могат да бъдат дадени за група младежи от Бургас, чието хоби е да изкачват високи сгради, кранове и комини за повдигане на адреналина. Момчетата заснемат приключенията си на видео, които после споделят в youtube канала си, където се радват на вниманието на стотици последователи и клипчетата са гледани общо над 40 хил. пъти. 

Последното екстремно видео е само от преди 2 седмици и показва как момче се разхожда по ръба на панелен блок, където е атакуван от гларуси. Заниманието е изключително опасно, тъй като по това време птиците са изключително агресивни, защото пазят малките си.

Същият младеж само преди 3 месеца си чупи крака, след като се покатерва на сградата на Операта в Бургас, а после скача от голяма височина. Във видеото той обяснява, че кракът му е счупен на три места и му предстои операция, но по нищо не личи това да го притеснява. 

Ако се върнем по-назад може да видим и други приключения на екстремната банда, която изкачва хотел "Мираж" , стометров комин в Айтос, кран на бургаското пристанище и още много други. 

Опасната мода заля света през последните няколко години и все повече навлиза в България. Тя завладява предимно млади хора, които търсят висок адреналин, изкачвайки високи сгради без никакво обезопасяване. Най-големите смелчаци пък си позволяват да висят на една ръка от ръба, като разбира се не забравят да запечатат всичко на видео.  

Коментари

Още от последните новини