Възможно ли е човек да изкарва добър доход от спортни залози?

Възможно ли е човек да изкарва добър доход от спортни залози? - E-Burgas.com

Това е въпрос, който наистина много хора си задават. Всеки човек би желал да има допълнителни доходи или да замести основните си с нещо, което му е приятно и му доставя удоволствие. Краткият отговор е “Да, възможно е да имаме добри доходи от залагане на спорт.“.

Преди да разгледаме условията това да се случи, ще отбележим, че най-важното е да работим с легитимен букмейкър. Една българска компания, която работи прозрачно и законно, предлага солидни бонуси и множество възможности, е Палмс Бет. Там ще откриете всичко необходимо за реализирането на успешни спортни залози – множество срещи, добра комбинация от пазари за тях и високи коефициенти.

Как да направим възможно печеленето на доходи от залози на спорт онлайн?

Към начинанието трябва да се отнасяме отговорно – като към всяко друго предприемаческо занимание. Настройката в ума ни трябва да е, че ние се занимаваме със собствен бизнес, в който инвестираме. Това предполага, че ще следим в подробности потока на пари – приходи и разходи. Това става най-лесно чрез таблица, в която да попълваме залозите, коефициентите, заложените суми и естествено отбелязваме дали са успешни или не.

Много е важно да попълваме всичко в нея редовно и без пропуски. Още по-важно е периодично да правим анализи – на печелившите серии, на губещите серии. Така ще можем да установим фактори, които ни водят напред или ни дърпат назад. Всяка оптимизация на процесите ни ще ни приближава една стъпка по-близо към нашата цел – добри доходи от залози.

Трябва задължително да имате стратегия за залозите си

Условно можем да разделим залозите на два вида – такива, които се базират повече на статистика, и такива, които се базират повече на нюха и усещането за играта. Това е стилът, който ще наложим в спортните си залози. Зависи от това до колко познаваме дадените спортове, до колко усещаме естествено развоя им.

Стратегията трябва да определя залозите на един или няколко пазара. Не трябва да залагате на всякакви срещи и на случайни пазари. Не е устойчиво в дългосрочен план.

Много хора предпочитат да заложат повече от усилията си в посока статистиката. Да вземем за пример пазара под / над 2.5 гола. Да речем, че решите той да е основа за стратегията ви. Следващите стъпки са да набележите няколко любими футболни първенства – например Висшата лига. Започвам да търсим статистика за настоящия сезон и за предишните сезони. В нея ще искаме да открием тенденции – например отбори, които бележат или получават много голове като домакини, респективно като гости. За всяка среща правим анализ за отборите помежду им, в срещите им с други отбори и исторически.

Така можем да преценим дали да заложим на под или над 2.5 гола. Нашата препоръка е да си изберете да залагате само на под или само на над голове. В това проучване може да прочетете повече за ролята на статистиката в предвиждането на спорт. Всичко това ще ви позволи да създадете по-стегната стратегия за себе си.

При успешните залози качеството е пред количеството

Не трябва да се стремите да правите множество залози, допускайки компромиси спрямо стратегията ви. Харесайте си няколко първенства, анализирайте всеки кръг и си избирайте по една-две срещи, които изцяло покриват нужните фактори от стратегията, която сте изградили.

Тук е моментът да обърнем внимание на правите колонки и системите:

· Голяма част от професионалистите, които си изкарват хляба със залози, залагат на единични срещи.

· Когато те правят прави колонки, то те не са с повече от няколко предвиждания.

· Когато искат да играят по-голям брой срещи, те използват системи за комбиниране, които им дават право на грешка.

Управление на банката – неизбежен елемент от успеха

Трябва да си определите сума, която ще служи само за залози. Тя трябва да бъде разпределена на определен брой фиксирани залози. В най-добрия случай около 50 или 100. Голяма грешка е да нямате методика за определяне на залога. Това позволява залагане със случайно определени суми, безотговорно покачване на залозите извън нормалната пропорция и накланя везните не в наша полза. Търсим стабилен поток от приходи с възможно най-премерен риск. Не играем на лотария, целейки да направим удара на века, рискувайки да се разорим преди той да дойде.

За финал ще дадем и една бонус препоръка. Възползвайте се от функцията „Затвори залог“, която се предлага. Тя ще ви позволи да минимизирате щетите при загуба или да приберете печалбата си по-рано, преди нещо да се е объркало.

Коментари

Още от последните новини