Удариха баща и син от Банево с големи количества наркотици (СНИМКИ)

Удариха баща и син от Банево с големи количества наркотици (СНИМКИ) - E-Burgas.com

В резултат на съвместните полицейски действия на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас, Пето Районно управление – Бургас и  Териториален сектор „Борба с организираната престъпност” – Бургас е проведена специализирана полицейска операция по неутрализиране на наркоразпространението на територията на област Бургас, при която в кв. „Банево” са задържани четири лица.

Двама от тях са баща и син, а други двама – персонал от заведение, намиращо се в квартала, в което при извършените процесуално-следствени действия са намерени и иззети: големи количества марихуана и метамфетамин. Извършено е претърсване и на други два адреса, обитавани от бащата и сина, като също са открити наркотични вещества, съхранявани в кофи от сирене и кутии от хранителни добавки.

Намереното наркотично вещество е два килограма марихуана, а количеството метамфетамин е в процес на установяване. Четиримата са задържани, като при осъществените допълнителни полицейски действия по разследването са намерени и иззети неистински банкноти с номинал от по 100 евро. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Галерия
Коментари

Още от последните новини