Търсят най-яката снимка с кайт на бургаския плаж

Търсят най-яката снимка с кайт на бургаския плаж - E-Burgas.com

Думите кайтсърфинг и Бургас могат да бъдат срещнати често в едно изречение. Защото околностите на града предлагат най-добрите условия у нас за практикуване на този ветроходен спорт. Любимата дестинация на кайтърите е плаж "Атанасовска коса". Там редовно се провеждат атрактивни състезания. Така беше и през настоящата 2020-а година.

Кайт клуб - Бургас стартира фотоконкурс за най-добрата снимка, свързана с кайт спорта. Изискването е тя да е направена от бургаския плаж през тазгодишния летен сезон.

Правила за участие:

1. Снимките да са само от 2020 година и да бъдат свързани с Бургас.

2. Темата да бъде КАЙТ сърф.

3. Снимките да са авторски или участникът да има разрешение за тяхното използване в конкурса.

4. Снимките да се публикуват като коментари на пост https://www.facebook.com/kiteclubburgas/posts/1029439694208497 или ги изпратете като съобщение на страницата Kite Club Burgas във Фейсбук.

5. Всеки участник може да участва само с една снимка.

6. На 26.12.20 г. ще бъдат избрани 5 снимки, които ще бъдат публикувани на страницата на Kite Club Burgas и Surf Shop Burgas.

7. Снимката, събрала най много харесвания от петте подбрани, ще бъде обявена на 31.12.2020 г. и нейният автор ще спечели голямата награда. А тя е официалната шапка на състезанието RED BULL KING OF THE AIR от #MYSTIC. При желание от победителя в конкурса, шапката ще бъде подписана от Ник Якобсън - победител в KOTA 2017, финалист в KOTA 2020 и тийм райдър на #NORTH kiteboarding. Автографът ще бъде поставен лично от известния сърфист при посещението му в България. 

 

Коментари

Още от последните новини