Танцова школа "Estrella" отпразнува юбилея си с шоу-спектакъл пред препълнена зала (видео)

Пред препълнена зала отбеляза своя 10-годишен юбилей танцова школа "Estrella" в Бургас. Над 800 души, част от които правостоящи, се събраха в залата на Държавна опера-Бургас, за да отблежат заедно празника с шоу-спектакъл, в който пяха Криско, Лидия Стаматова и Весо.

В спектакъла "Това е нашият живот" взеха участие над 100 деца от танцовата школа. Те представиха едно динамично шоу със звук, светлина и сценични ефекти. Близо 2 часа зрителите ще се насладят на модерен балет и оригинални хореографии, както и изпълнения на гости на спектакъла - Лидия Стаматова и Весо, добре познати на българската публика с най-новия си хит "Избирам теб".

В ролята на водещи се превъплътиха възпитаничките на школата Лидия, Ирина и Валя. 

Танцовата школа "Еstrella" е създадена преди 10 години. Неин основател, ръководител, хореограф и идеен двигател е Олга Димитрова. В нея се изучават различни съвременни танцови техники за деца на възраст от 5 до 18 години.

За 10 години над 700 са танцьорите преминали през школата, която превърна танца в събитие в живота на младежите в Бургас. Те участват в различни общински прояви, благотворителни концерти, фестивали, музикални програми и в много училищни изяви. Възпитаници на "Еstrella" са лауреати и носители на Гран при на национални и международни конкурси.

Коментари

Още от последните новини