Свежа пролет в следващите дни

Свежа пролет в следващите дни - E-Burgas.com

В петък призори ще е слънчево, а в хода на денонощието в планините ще има временни заоблачавания с локални, краткотрайни превалявания. Вятърът ще е прохладен от северозапад, с по-осезаеми пориви в Предбалкана и в Стара планина. Дневните температури ще са между 20 и 25 градуса.

През предстоящите почивни дни времето ще е по-приветливо, в събота с температури сутринта от 10 до 15 градуса и следобед – от 21 до 26. Облачността ще е минимална сутринта и увеличаваща се рехава, висока следобед и вечерта.


В неделя обаче облачността ще е променлива, в южните и източните райони на страната - с валежи. В Югоизточна България те ще са временно интензивни, с гръмотевици и риск от градушка. С изключение на Северозапада, почти в цялата страна ще духат силни североизточни ветрове. Дневните температури ще са без особена промяна.

Свежа пролет ще се усеща по време на цялата втора седмица на април. През първата половина на периода ще е преобладаващо слънчево, след това облачността ще е променлива с изгледи за пролетни валежи от петък до неделя. Температурите с известни колебания ще се движат в диапазона 20-25 градуса.

Коментари

Още от последните новини

Спорт
Свежа пролет в следващите дни - E-Burgas.com

Регата 24 Май