Спортната линия на Emporio Armani EA7 с официален корнер в Триа Сити център - Бургас

Спортната линия на Emporio Armani  EA7 с официален корнер в Триа Сити център - Бургас - E-Burgas.com

Първият корнер на марката EA7 се открива официално на 29 ноември

EA7 е популярна марка на световно известната италианска модна къща Armani. Тя е насочена към активните, енергични и уверени хора, като съчетава качество на спортното облекло с оригиналността на моделите Armani. На 29 ноември 2019 г. Триа Сити център ще представи официално първия корнер на марката ЕА7 за град Бургас. Организаторите са поканили на събитието популярни лица от спорта представители на медиите и клиенти.

Триа Сити център работи съвместно с международния лидер в модата от 5 години, като развива линията на Emporio Armani - beach and underwear, която също има официален корнер в търговския комплекс. Интериорът в корнера е проектиран от архитектите на Armani Италия.

„В наши дни спортните дрехи заемат все повече място в гардероба на мъжете и жените", споделя Джорджо Армани при представянето на EA7. „Искам да предложа на нашите клиенти възможността да носят дрехи, които да са не само удобни, но и перфектно изработени от естетическа гледна точка. Ето защо, ние в Emporio Armani поверихме производството на EA7 на нашите основните експерти."

През 2004 г. Armani създава в партньорство с Reebok спортни дрехи и дрехи за свободното време под марката EA7. Tя успява за кратко време да се наложи като облекло с високо качество, ергономичен дизайн, водоустойчиви, „дишащи" и леки материали. Така EA7 спечелва сърцата на почитателите на активния начин на живот.

През последните години марката се утвърди и в света на спорта, адаптирайки иновативни технологични разработки, които да подпомагат атлетите в подобряването на техните спортни постижения. Красотата и високият стил не пречат елементите на колекцията да останат функционални. Днес благородният спортен стил на EA7 е разпознаваем и популярен сред най-изтънчените ценители на модата.

Дрехите EA7 са предназначени за джогинг, фитнес, голф, зимни спортове и ветроходство. В линията на марката се предлагат анцузи, тениски и ризи, панталони и къси панталони, бельо, шапки, аксесоари и обувки за  тренировки, и дори плажни кърпи. В дизайна на дамските колекции EA7 основният акцент е върху елегантността на силуета, докато мъжка тениска Armani, например, набляга на спортната форма.

Коментари

Още от последните новини