„СПА КРЕАТИВ“ ООД може да реализира Вашата идея за басейн, СПА и Уелнес център

 „СПА КРЕАТИВ“ ООД може да реализира Вашата идея за басейн, СПА и Уелнес център - E-Burgas.com

„СПА КРЕАТИВ“ ООД е компания, в която екип от доказани професионалисти обхваща целия цикъл от дейности, свързани с изграждане на SPA и WELLNESS центрове, басейни, аквапаркове и разнообразни водни съоръжения. Предлагат професионална консултация, както и поддръжка за изградените съоръжения.

В „СПА КРЕАТИВ“ всяка Ваша идея или желание може да се превърне в реален, качествен и уникален обект, който ще остане във времето.

Фирма „СПА КРЕАТИВ“ ООД е вписана в регистъра на КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ с протокол

№ 0560 / 04.07.2013 г.

Водните развлекателни атракции, особено басейните са ключова част от успешната инвестиция за Вашия курорт или хотел. Независимо от това, какъв вид съоръжения Ви е необходим - център със спортни басейни

или водна зона за отдих, „СПА КРЕАТИВ“  могат да предоставят своите познания и комплексен подход на всички етапи на Вашия проект.Целта им е да предложат на клиентите си качествено и комплексно обслужване, спестявайки им време и пари. Предлагат креативни и практични решения – от идейната концепция до готово за експлоатация съоръжение.

Клиентите им могат да разчитат на компетентна консултация, архитектурни и проектантски решения, дизайн, инжинеринг и строителство, осигурени от високо квалифициран персонал.

Залагат на ръчната изработка и естествените материали, за да гарантират не само хармонични и уникални решения, но и да вложат живот във всеки един детайл.

Могат да предложат гъвкави решения по джоба на всеки свой клиент, чрез функционални, иновативни и качествено реализирани проекти, съобразени с фантазията, начина на живот, финансите и нуждите Ви.

„СПА КРЕАТИВ“ ООД могат да реализират Вашата идея за басейн, СПА и Уелнес център, с разнообразни процедурни помещения като: сауна, руска баня, парна баня, турска баня,солна стая, баня О, фуро, джакузи, хидромасажна вана, душ „Виши“, душ „Шарко“, зона релакс и масажи.

Солната стая е най-модерната процедура за Спа и Уелнес центрове, широко разпространена в Европа, а вече и в България.

Халотерапията (сол терапията) влияе на различни заболявания. Чрез модерна технология (халогенератор) в солната стая се създава терапевтичен микроклимат, близък до този в солните пещери, боровите гори и морския бряг. Въздухът в стаята е богат на микроелементи, 80% от които се съдържат в кръвната плазма на човешкото тяло. Солната стая може да бъде изградена от солни тухли или изцяло от сол покрити стени,под и таван (солна пещера).

СПА КРЕАТИВ ООД

8000, гр. Бургас

ж.к. „Лазур“, блок 108

+359895 / 50 30 57

+359895 / 50 30 55

www.spacreative.bg

Галерия
Коментари

Още от последните новини