Слънчевата Кристина Стаматова – златокосата дама с нестихващ заряд

Слънчевата Кристина Стаматова – златокосата дама с нестихващ заряд - E-Burgas.com

Може би това е един от най-позитивните хора, които сме срещали. С изключително чувство за хумор, тя излъчва един специален заряд! Красива, уверена, можеща, майка, съпруга и професионалист. Кристина Стаматова  очарова журито в тазгодишното издание на Мисис Бургас 2017 и стана първа подгласничка в конкурса. Златокосата дама каза „Да“ на това предизвикателство, за да покаже на двете си прекрасни деца, че няма невъзможни неща. Казва още, че обича хубавото вино, хубавото кино, хубавото време и хората с чувство за хумор, също като нея. Няколко дни след еуфорията от конкурса се срещаме със слънчевата Криси, за да я попитаме как се чувства, с какво ще запомни учстието си от събитието и какво й предстои от тук нататък…

Криси, как се чувстваш след конкурса Мисис Бургас?

- Това събитие е голям тръмплин за добро настроение, още ме държи, въпреки че вече влязох в ритъма на обичайните домашни и служебни задължения. Радвам се на всеобщо одобрение от семейство, приятели, колеги, клиенти а и от напълно непознати за мен хора. Не ми се е налагало да знам, че мога да разчитам на такава подкрепа до сега. Изненадана съм и безкрайно благодарна на всички.

Очакваше ли да си тръгнеш с корона?

- Вярвам, че всеки, който се съгласява на участие в подобно състезание, очаква такава развръзка. Иначе, не би имало смисъл.

Какво чувство изпита, когато обявиха името ти при награждаването?

- Чувството е неописуемо. Виждах лицата на децата си изпълнени с радост и гордост. Едновременно почувствах силно вълнение и внезапен покой, от това че съм покрила очакванията им, че не съм ги разочаровала, те толкова вярваха в мен, тази корона е за тях.

С какво ще запомниш участието си в конкурса?

- В началото имах резерви, признавам си, не знаех какво да очаквам. Но, от позицията на това интервю не съжалявам за нищо. Имах нужда от предизвикателство, което да ме изкара от рамките на житейския бит, да ме събуди, да почувствам нещо различно, красиво и щастливо. Точно така ще запомня този конкурс.

Както вече стана ясно, конкурсът Мисис Бургас няма за цел да буди съперничества, а да съсдава приятелства. Ти сближи ли се с някоя от участничките?

- Всички станахме много близки, с някои дори и повече. За мен е чест да познавам тези невероятни, успешни, реализирани жени и майки, дръзнали да поемат и това предизвикателство!

Какво предстои от тук нататък?

- Надявам се само хубави неща. Каквото и да предстои, ще  се радвам достойно да представям короната като един отличен представител на бургаската омъжена жена.

Не мога да не те попитам обичайния въпрос – тежка ли е короната?

- Не и към този момент. В личен план, черпя само позитиви. Надявам се  като първа подгласничка да ми се наложи да преживея събития които да  й предадат тежест. Тук разчитам на организаторите. Благотоворителната кауза на конкурса е добър пример.

За какво мечтае първата подгласничка на Мисис Бургас, какво те вълнува в чисто личен план?

- Мечтая да видя децата си щастливи и реализирани ЧОВЕЦИ. Горещо се надявам майките да споделяме подобни мечти, и да отглеждаме Човеци, защото светът се нуждае от такива хора. Аз съм непоправим оптимист. Надявам се да доживея да го видя.

Освен това искам да полетя в космоса, да срещна извънземни, да спечеля от лотария, наистина искам световен мир и да няма гладуващи деца....

Но, като един разумен индивид се фокусирам върху това, което е в моите възможности.

Искаш ли да се обърнеш по някакъв начин към други омъжени жени, които имат желание да се включват в такива прояви, но не им достига смелост?

- Бих искала децата ми да имат куража де преследват мечти, да приемат предизвикателства без да се страхуват. С куража си да участвам, мисля, че получих добра възможност да дам личен пример за това.

Бъдете добър пример, не се страхувайте, покажете достойнствата на бургаската омъжена жена.

 

 

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини