Разстрел в София: 46-годишен мъж е убит на място в джипа си

Разстрел в София: 46-годишен мъж е убит на място в джипа си - E-Burgas.com
bTV

Собственик на автокъща е прострелян тази вечер на бул. "Симеоновско шосе", съобщи МВР. По непотвърдена информация на NOVA пешеходец е стрелял по шофьор на джип. В автомобила е имало и малко дете.

Николай Дракополов е бил криминално проявен с над 20 регистрации, включително за наркотици. Това предаде bTV, позовавайки се на източници от полицията. Информацията все още не е потвърдена официално.

По информация на Нова тв убиецът се е правил на клошар. В района често има такива, които просят от шофьорите. Мъжът бил в джип "Мерцедес"; огледът до момента показва, че по него е стреляно с един куршум.

По непотвърдена информация убитият е имал конфликт със собственик на друга автокъща. Мъжът от другата седмица е трябвало да бъде с охрана. Той е имал над 20 криминални регистрации.

Детето на 11 години е на жената, с която Николай Дракополов е живял на семейни начала. То не е пострадало и вече си е у дома, обясниха от прокуратурата.

На мястото са открити две гилзи. Предстои да бъдат направени всички необходими експертизи. От полицията потвърдиха, че убитият е регистриран, за него има и друга информация в МВР.

Коментари

Още от последните новини