Приключиха кастингите за конкурса Кралица на Бургас 2024, кандидатките за титлата вече са ясни

  Приключиха кастингите за конкурса Кралица на Бургас 2024, кандидатките за титлата вече са ясни - E-Burgas.com

 Броени дни остават до избора на новата Кралица на Бургас. Тази година за короната ще се борят шестнадесет участнички. Претендентките бяха на кастинг, който се проведе в края на миналата седмица. Кандидатките, които имаха желание да се борят за титлата бяха повече от тридесет млади дами, което е прецедент в историята на провеждане на конкурса за красота в Бургас. Изборът за допустимост на момичетата беше много труден, защото всички желаещи млади дами бяха изключително красиви, което значително затрудни организаторите при избора на участнички. Красавиците, които ще дефилират пред бургаската публика в тазгодишното издание на конкурса за красота Кралица на Бургас са на възраст от 16 до 21 години. Всяка една от претендентките е достойна да бъде новата Кралица на Бургас.

          Конкурсът за красота, по традиция, се провежда в летния театър на Бургас. Партньор на събитието е община Бургас. Конкурсът за красота е част от националния конкурс Мис България. Дамата, която ще спечели титлата и короната в Бургас ще представя морския град в София и ще се бори за титлата Мис България.

          Дамите ще дефилират в три тура. В първия, момичетата ще се представят със спортно- елегантни облекла. Тоалетите са дело на бургаската дизайнерка Веси Тодорова, която залага на умерена доза екстравагантност и качествени материи. Във втори тур, участничките ще дефилират с бански костюми. В трети, последен, своя блясък и красота дамите ще подчертаят с невероятните рокли на обичания дизайнер Стоян Радичев.

          Организаторите на конкурса Кралица на Бургас канят всички жители и гости на Бургас на 30 юни /неделя/ от 20.00 ч в летния театър заедно да изберем новата Кралица на Бургас. Входът е свободен!

Коментари

Още от последните новини