Преобрази се в любим персонаж за Хелоуин с професионален грим от Sense Beauty Salon

Преобрази се в любим персонаж за Хелоуин с професионален грим от  Sense Beauty Salon - E-Burgas.com

Пакост или лакомство? Което и да изберете, факт е, че в последните години Хелоуин удобно се намести в българския празничен календар. Малки и големи очакват деня на Вси Светии с нетърпение, за да се позабавляват, докато плашат злото преобразени като различни персонажи. Ако вече сте купили тиквите за фенери и сладкишите за децата сте наполовина готови. Остава да се преобразите в желания образ. Това е едно от предизвикателствата на празника, което радва еднакво деца и възрастни по целия свят. 

В Бургас можете да се превърнете в избрания герой с помощта на една магьосница. Нейното оръжие са качествените четки от естествен косъм и класна декоративна козметика. Царството ѝ се казва Sense Beauty Salon и се помещава на ул. "Княз Ал. Батенберг" 2 в Гранд Хотел и СПА Приморец. Казва се Катрин Недялкова - и ще сбъдне всяко ваше желание за преобразяване - от Шехерезада и Али Баба до Дракула, вещица, фея - кръстница или пък Алиса в страната на чудесата или Чеширския котарак. 

Професионалният грим за Хелоуин е подарък, който малки и големи заслужават. Той гарантира, че ще се превърнете в желания персонаж, обликът ви ще бъде абсолютно неповторим и уникален и със сигурност ще изненадате не само близки, семейството, приятели - но и себе си. 

Затова, този Хелоуин, заповядайте в SENSE Beauty Salon. Там, добрата магьосница Катрин ще ви омагьоса с помощта на вълшебните си четки и гримове - и празникът ще стане още по-забавен. Готови ли сте? Пакост или лакомство?

Своят час за грим за Хелоуин, сценичен грим, вечерен или дневен макиаж можете да запазите на тел. +359 56 840 500

В SENSE Beauty Salon ви очакват и стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев, които могат да добавят допълнителни щрихи към вашето преобразяване
 

Коментари

Още от последните новини