Представят посмъртно премиерата на автобиографичната книга на Наум Шопов в Бургас

Представят посмъртно премиерата на автобиографичната книга на Наум Шопов в Бургас - E-Burgas.com
Премиерата на автобиографичната книга на Наум Шомов в Бургас, която бе предвидена за утре ще се състои, съобщиха организатори. Те уточниха, че това е по изрично настояване на близки на театралната легенда.
Внезапната му кончина почерни негови близки, приятели, познати и почитатели.
По план утре Наум Шопов трябваше сам да представи в Бургас своята изповед. Първоначално се смяташе, че събитието ще бъде отменено, но сега се оказа, че то ще се състои.
Утре редакторът на книгата му Георги Тошев ще представи посмъртно автобиографичната творба пред бургаска публика от 18 часа в зала "Георги Баев" на Казиното в Морската градина.
Заедно с книгата ще бъде излъчен и първия пълнометражен документален филм, направен за големия актьор. В него Наум Шопов е максимално откровен и споделя истории, които по-късно, оказва се, дори децата му не са чували.
Заедно с автобиографичната книга подреждат пъзела от невероятния, изпълнен с обрати и приключения живот. Кой и как погубва бащата на актьора, защо гонят Наум и съпругата му актрисата Невена Симеонова от софийска сцена, как се намесва Тодор Живков в тази история и защо актьорът е предпочитал компанията на самотата.
Коментари

Още от последните новини