Предимствата на маратонки Nike Air max

Предимствата на маратонки Nike Air max - E-Burgas.com

Nike Air max e сред най-популярните серии обувки от добре познатата спортна марка. Тази серия е впечатляваща не само с разнообразието си от страхотни и свежи визии, но и с редица предимства от гледна точка на удобство и трайност. За да разберете какви са предимствата на маратонки Nike Air max обаче добре е предварително да се запознаете с нейната същност. И по-конкретно със спецификата й, отличаваща я от всяка друга спортна линия на компанията или на която и да е друга марка. 

Какво представлява технологията Nike Air max?

Серията Nike Air max на практика обхваща само определена линия маратонки. Те се отличават по останалите спортни обувки на компанията главно поради един свой конкретен елемент, а именно подметката. Това е напълно логично, имайки на предвид факта, че именно подметката носи най-големият фактор удобство за една обувка. Подметката по принцип – без значение от марката и типа обувка – понася тежестта на тялото и ако тя може да осъществи в голяма степен и оптимално тази функция, самата обувка не може да се нарече комфорта. При Nike Air max няма такъв риск поради особената технология, използвана за изработването на подметките им. При тези маратонки тя е пълна с компресиран въздух. Благодарение на тази патентована технология Nike Air max маратонките поемат напрежението от тялото и омекотява всяка стъпка. 

Кои са най-големите отличителни положителни черти на популярните Nike Air max обувки?

Добре познатите маратонки Nike Air max категорични са удобни и изглеждат атрактивно както за младите, така и за по-зрелите потребители. Ето и някои от отличителните им предимства пред останалите маратонки на пазара:
•    Значително по-гъвкава подметка, което прави обувките идеални за редица спортни дисциплини, в това число и тичане без значение дали ще е на дълги разстояния, любителски, или спринт. 
•    Усещането за универсално пасване по крака е не по-малко отличителен белег на маратонки Nike Air max. Без значение какво е стъпалото на потребителя, тази обувка сякаш винаги приляга отлично по крака. 
•    Степента на вградената шокова абсорбация е по-висока от редица марки, включително и от много други линии спортни обувки на Nike. Това е заключение, направено след официално проучване на компанията чрез анкета на стотици потребители по целия свят, които обикновено си купуват обувки на марката, но за първи път ползват модел на Nike Air max. 
•    Изключително висока степен на издръжливост. Отново по линията на сравнението според аудиторията Nike Air max маратонките са много по-трайни и здрави от които и да е други обувки на спортния гигант. Въпреки че Nike по принцип се отличават с надеждност на своите стоки – главно поради прецизната изработка и още по-внимателния избор на качествени материали - Air max сякаш бие конкуренцията по критерий издръжливост в 80% от случаите. 
•    Много леки! За хората, които се занимават със спорт, както и за тези, които държат на активния начин на живот, това е особено важен критерий при избор на обувки. Най-интересното при Nike Air max е, че тези маратонки в много случаи изглеждат тромави, но това е само визуална илюзия, която си създаваме в следствие на отличителния дизайн. На практика, Nike Air max са сред най-леките спортни обувки на пазара днес. 
Разбира се, това е изключително малка, почти незначителна част от предимствата на маратонките Nike Air max. Те са обаче достатъчно основателни да заложите именно на тази линия спортни обувки. 


 

Коментари

Още от последните новини