Поморийският звяр Наско Джамбазов ще радва феновете на Максфайт във Варна

Поморийският звяр Наско Джамбазов ще радва феновете на Максфайт във Варна - E-Burgas.com

Бронзовият медалист от Световното първенство по бойно самбо от Мароко и шампион на бойната ММА верига Максфайт Атанас Джамбазов от Поморие ще радва феновете ба бойните спортове във Варна на 38-та Гала вечер на най-голямата българска бойна верига. Джамбазов ще участва в един от гвоздей мачовете на вечерта.

Шоуто ще се състои на 29 април в Двореца на културата и спорта в морския град. Файт картата ще предложи общо осем интригуващи срещи, а в програмата са предвидени демонстрации по карате киокушин.

Освен поморийският шампион други популярни бойци, които ще се качат на ринга са Деян Топалски и опитният софиянец Камен Георгиев, който отдавна иска мач с Джамбазов.

Водещ на поредното шоу ще е популярният телевизионен водещ Николай Георгиев. Участие в 38-то мероприятие на „Максфайт" ще вземе и нашумелият топ балет на шампионката по бодифитнес Биляна Йотовска „The Secret garden".

Повече новини очаквайте на страницата на „Максфайт" в социалната мрежа фейсбук:  https://bg-bg.facebook.com/MAX-FIGHT-171555649638269/

Коментари

Още от последните новини