Политически скандал с "Продължаваме Промяната" в разгара на предизборната кампания

Политически скандал с

По време на предизборната кампания в България излезе наяве нов политически скандал, свързан с партията "Продължаваме Промяната". Два аудио записа, за които се твърди, че принадлежат на членове на партията, бяха разпространени в публичното пространство. Записите бяха публикувани първо от сайта „Афера“, а по-късно и на страницата на партията във Facebook.

Според изнесената информация, в записите се чува как членове на "Продължаваме Промяната" обсъждат финансови въпроси, свързани с финансиране на предизборната кампания, включително събирането на средства и предполагаемо купуване на гласове. Лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов, остро критикува съдържанието на записите, заявявайки, че партията се е занимавала с "реално пране на пари и купуване на гласове". 

От "Продължаваме Промяната" отрекоха автентичността на записите, заявявайки, че те са манипулирани и разпространени като част от "кална предизборна кампания". Въпреки това, скандалът доведе до сериозно напрежение и обвинения между основните политически партии в страната

Тази новина е подходяща за публикация в новинарски сайтове или социални мрежи, защото включва драматични политически обвинения, както и елемент на разследване и скандал в контекста на предизборна кампания. 

 

Коментари

Още от последните новини