Подранили коледарчета изненадаха служителите на бургаската полиция

Подранили коледарчета изненадаха служителите на бургаската полиция  - E-Burgas.com

Нетрадиционно за началото на месец декември, но с огромна емоция и добро настроение, възпитаници на детска градина „Раковина” – Бургас поздравиха ръководството и служителите на ОДМВР – Бургас с предстоящите Коледни празници. 

Малчуганите, облечени в традиционни носии, подкрепяни от „нежните цветя” на група „Морски звезди”, изпълниха коледарски песни и наричания за най-прекрасния зимен празник. С пожелания за здраве, щастие и берекет коледарчетата дариха много усмивки и добро настроение на служителите на реда, които преди всички бургазлии имаха привилегията да отворят символично „дома си” за светлите християнски традиции и чистите детски наричания.  

Под зоркото око на директора на детска градина „Раковина” – г-жа Димитричка Господинова и триото дами, грижещо се за благополучието на група „Морски звезди” –Александра Бояджиева, Криси Стефанова и Велина Трифонова, малчуганите без притеснение и с много ентусиазъм завършиха коледното тържество с кръшно българско хоро, като заслужиха аплодисментите и одобрителното насърчение на бургаските служители на реда. 

В края на празненството децата се почерпиха с бонбони и други сладки изкушения, а Директорът на ОДМВР – Бургас и Началниците на Районните управления от региона ги изненадаха с коледни торбички, подсигурени от дългогодишния партньор на полицейската дирекция в редица благотворителни инициативи – „КОХИНОР БЪЛГАРИЯ” ООД.

Тържеството на коледарчетата от детска градина „Раковина”, което за седма поред година радва служителите в ОДМВР – Бургас, завърши с традиционната снимка пред крайморската дирекция, с която малчуганите да си спомнят за първото си посещение в официалната институция. 
 

Коментари

Още от последните новини