„Парк Арена ОЗК“ работи с клубове и отделни граждани при спазване на противоепидемичните мерки

„Парк Арена ОЗК“ работи с клубове и отделни граждани при спазване на противоепидемичните мерки - E-Burgas.com

Бургаският плувен и спортен комплекс "Парк Арена ОЗК" отново работи с пълния си капацитет при спазване на актуалните противоепидемични мерки. Достъпът става със задължителен филтър на входа, като на всички посетители - служители - треньори се измерва телесната температура. Извършва се и необходимата регулярна дезинфекция.

Спортните клубове и посетителите тренират по график на предварително определени сесии. Всяка от тях е с продължителност 90 минути: 1 час във водата, 15 минути за обличане и 15 минути за дезинфекция. Началото на сесиите в двата басейна се разминава с 30 минути, за да не се срещат посетителите в отделните съблекални, които се използват на ротационен принцип. Дезинфекцията на съблекалните и общите части се извършва по график на всеки час.

Външните спортни съоръжения на комплекса (футболният терен и тенис кортовете) също работят при спазване заповедта на министъра на здравеопазването, като не се използват съблекалните. В момента е затворена само термалната част - сауна и парна баня.

Контакти, цени и друга полезна информация за "Парк Арена ОЗК" можете да откриете тук: http://www.parkarena.bg/.

 

Свързани статии
Тагове
Парк Арена ОЗК противоепидемични мерки
Коментари

Още от последните новини