Отново катастрофа на „Тракия” край Ямбол, пострадали са деца

Отново катастрофа на „Тракия” край Ямбол, пострадали са деца - E-Burgas.com

Втора катастрофа на автомагистрала "Тракия" край Ямбол е станала в същия участък в посока Бургас, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова. При 273 км на магистралата последователно са се ударили бус и два леки автомобила.

Петима пострадали при пътния инцидент са транспортирани в ямболската болница - две жени, мъж и две деца - на 4 и на 6 години. Едното дете и възрастна жена са с травми на главата. По-сериозно е пострадал мъжът, който е с гръдна травма. В момента се правят изследвания и скенер за уточняване на състоянието на ранените, каза завеждащият "Спешно отделение" д-р Райно Георгиев.

По-рано стана друга катастрофа на магистралата. Удариха се тир и лек автомобил при 274 км. Шофьорът, на 46 години, е транспортиран в областната болница "Св. Пантелеймон" в Ямбол. Приет е в отделението по реанимация с мозъчно сътресение, голяма разкъсно-контузна рана на главата, фрактури, казаха от лечебното заведение.

Движението продължава да се осъществява в едната лента. Ограничено е преминаването по изпреварващата лента. Трафикът се регулира от екипи на „Пътна полиция“.

Коментари

Още от последните новини