Откриване на новата академична година в Медицинския факултет на Бургаския държавен университет

 

Днес бе тържествено открита новата академична година в Медицинския факултет на Бургаския държавен университет. Събитието се проведе в присъствието на настоящи и новоприети студенти, представители на академичното ръководство, преподаватели и множество гости.

Откриването на академичната година е важен момент както за новите студенти, които за първи път прекрачват прага на университета, така и за тези, които продължават обучението си. Ръководството на факултета поздрави всички присъстващи и изрази своите надежди за успешна и продуктивна година, изпълнена с нови знания и професионално развитие. 

Преподавателите от своя страна отправиха окуражаващи думи към студентите, подчертавайки значението на отдадеността и усилената работа в обучението по медицинските науки.

Сред гостите на събитието бяха представители на местната власт, партньорски организации и здравни институции, които изразиха своята подкрепа за развитието на факултета и неговите възпитаници.

С това тържествено събитие започва още една година на академични предизвикателства и възможности за всички студенти и преподаватели в Медицинския факултет на Бургаския държавен университет.

Галерия