Остават броени часове до най-сладкото събитие в Бургас, вижте програмата тук!

Остават броени часове до най-сладкото събитие в Бургас, вижте програмата тук! - E-Burgas.com

Броени часове остават до най-сладкото събитие, организирано досега в Бургас. Фестивалът "Тайнте на шоколада" стартира утре и ще събере на едно място сладкари от цялата страна. По време на изложението ще бъдат показани уникални изделия, впечатляващи с вкус и  дизайн. Бургазлии ще се насладят на демонстрации на живо, а тайните на шоколада, ще бъдат разкрити от известни личности.

Ще бъдат показани много видове шоколад, ръчно направени бонбони, кремове, торти и сладки. Посетителите ще научат и най-новите разкрасяващи процедури и СПА терапии от сладкото изкушение.

Специално изработените за изложението дизайнерски творби на бутик „Ros Valenti”, пък ще запознаят отблизо гостите с възможностите на авторката им Росица Станкова, която е подготвила интересни неща, включително и специални творби за децата, по повод предстоящия им празник на 1 юни.

Ето и програмата: 

28 май - СЪБОТА

НАЧАЛО 11:30 ч. Възпитаниците на Академия за интелигентности “Хауърд Гарднър”  ще представят своите кулинарни умения в 3 възрастови групи.
13. 00 ч. Възпитаникът на Професионалната гимназия по туризъм „Проф. Д-р Асен Златаров“ Емин Еминов ще вземе участие в кулинарната демонстранциа с шоколад и шоколадови продукти.
В 14:00 ч. Тайната на суровия шоколад, пътят на шоколада и демонстрация на отделните му съставки, които ще разкрие Красимир Бенямин, представител на био шоколади РОКАО
В 15:00 ч. специалистите от Гранд хотел и СПА Приморец ще покажат разкрсяващи процедури с шоколад 
В 16:00 ч. Различни носителки на приза МИС, като едни истински ценителки на шоколада, ще се вземат участие във фестивала и на място ще демонстрират техните сладкарски умения.
Майстор сладкарят Стела Чаговец от Приморско, също ще вземе уастие в направата на лакомства от шоколад.

29 май - НЕДЕЛЯ
НАЧАЛО 11:30 ч. Децата от Академията за Принцеси и принцове ще представят своите кулинарни умения в направата на лакомства от шоколад.
В 12:30 ч. Демонстрация „ Направи си сам шоколад“ , Био шоколади РОКАО
В 13:30 ч. Неповторими подаръци от шоколад и шоколадови бонбони ще бъдат изготвени на място от сръчните ръце на Росица Станкова от бутик Роз Валенти.
В 14:30 ч. Красивите бургазлийки, носителки на титлата Мисис Бургас и техните подгласнички ще творят шоколадови изкушения и ще демонстрират своите сладкарски умения.
16.00 ч. Посетителите на МОЛ Галерия ще могат да вземат участие в „Тайните на шоколада“ и сами да приготвят шоколадови десерти
17.00 ч. Фестивалът „Тайните на шоколада“ ще бъде закрит с песните на талантливата певица Мария.
Всички посетители ще имат възможност да вкусят от шоколадовите изкушения. Организаторите са подготвили и специални изненади.

Още подробности може да разберете и на специално създадената страница на събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1700958250172214/

Коментари

Още от последните новини