Осигуряват общински жилища за хората под карантина в Бургас

Осигуряват общински жилища за хората под карантина в Бургас - E-Burgas.com

Община Бургас ще осигури 17 жилища, които ще могат да бъдат ползвани от хората, които са поставени под принудителна карантина в града. Апартаментите ще се дават и на медицинските специалисти, които евентуално ще бъдат привлчени в Бургас от други градове. Това заяви кметът Димитър Николов след редовното заседание на кризисния щаб срещу разпространението на коронавируса в града.

Апартаментите ще бъдат осигурени за временно ползване от общинския жилищен фонд. 

Междувременно в полицията продължават да постъпват множество сигнали за нарушена карантина в Бургас. Сигналите са предимно от съседи към тел. 112. Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров увери, че всички сигнали се проверяват от екипи на полицията денонощно. 

Свързани статии
Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас 66 нови случая на ковид в Бургас, четири общини без нито един нов случай
Тагове
коронавирус карантина
Коментари

Още от последните новини