Осигуряват общински жилища за хората под карантина в Бургас

Осигуряват общински жилища за хората под карантина в Бургас - E-Burgas.com

Община Бургас ще осигури 17 жилища, които ще могат да бъдат ползвани от хората, които са поставени под принудителна карантина в града. Апартаментите ще се дават и на медицинските специалисти, които евентуално ще бъдат привлчени в Бургас от други градове. Това заяви кметът Димитър Николов след редовното заседание на кризисния щаб срещу разпространението на коронавируса в града.

Апартаментите ще бъдат осигурени за временно ползване от общинския жилищен фонд. 

Междувременно в полицията продължават да постъпват множество сигнали за нарушена карантина в Бургас. Сигналите са предимно от съседи към тел. 112. Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров увери, че всички сигнали се проверяват от екипи на полицията денонощно. 

Свързани статии
435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Рекорд и в парламента: 22-ма депутати под карантина Шефът на здравната комисия в НС: Търсим баланс, не скачаме в най-крайните мерки И президентът се самоизолира като контактен на Никола Минчев Премиерът Кирил Петков е под карантина Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните
Тагове
коронавирус карантина
Коментари

Още от последните новини