Осигуряват общински жилища за хората под карантина в Бургас

Осигуряват общински жилища за хората под карантина в Бургас - E-Burgas.com

Община Бургас ще осигури 17 жилища, които ще могат да бъдат ползвани от хората, които са поставени под принудителна карантина в града. Апартаментите ще се дават и на медицинските специалисти, които евентуално ще бъдат привлчени в Бургас от други градове. Това заяви кметът Димитър Николов след редовното заседание на кризисния щаб срещу разпространението на коронавируса в града.

Апартаментите ще бъдат осигурени за временно ползване от общинския жилищен фонд. 

Междувременно в полицията продължават да постъпват множество сигнали за нарушена карантина в Бургас. Сигналите са предимно от съседи към тел. 112. Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров увери, че всички сигнали се проверяват от екипи на полицията денонощно. 

Свързани статии
Нови шест случая на Covid-19 в областта Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Равносметка: 80% по-малко чужденци и 8% повече българи по морето през юли 201 са новите случаи на Covid-19 у нас, в Бургаско - 12 Кунчев е против КПП-тата при нова вълна на вируса ЦАУ "Зора" затвори за граждани заради заразен служител Седем са новите случай на Covid-19 в региона 3 са новите случаи на Covid-19 в региона 9 човека от областта са регистрирани с коронавирус 188 новозаразени с Covid-19 в страната
Тагове
коронавирус карантина
Коментари

Още от последните новини