Осигуряват общински жилища за хората под карантина в Бургас

Осигуряват общински жилища за хората под карантина в Бургас - E-Burgas.com

Община Бургас ще осигури 17 жилища, които ще могат да бъдат ползвани от хората, които са поставени под принудителна карантина в града. Апартаментите ще се дават и на медицинските специалисти, които евентуално ще бъдат привлчени в Бургас от други градове. Това заяви кметът Димитър Николов след редовното заседание на кризисния щаб срещу разпространението на коронавируса в града.

Апартаментите ще бъдат осигурени за временно ползване от общинския жилищен фонд. 

Междувременно в полицията продължават да постъпват множество сигнали за нарушена карантина в Бургас. Сигналите са предимно от съседи към тел. 112. Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров увери, че всички сигнали се проверяват от екипи на полицията денонощно. 

Свързани статии
Собственици на барове и ресторанти скочиха срещу очакваното затваряне БЛС за локдауна: Това е глътка въздух за нас! Премахват следобедния „зелен коридор“ за възрастни в магазините Край на либералните мерки: Затварят всички училища, дискотеки, молове и спортни мероприятия Свещеници се включиха в битката срещу COVID-19 РЗИ ще ни известява с SMS или по мейла за карантина 157 са новозаразените в Бургаско, почти 4000 в страната 16 медици в Бургас с положителни проби за ковид през последните 24 часа 3 899 новозаразени с ковид от 10 311 теста, 119 души загубиха битката Ковид взе пет жертви в Бургаско, 280 са новите случаи
Тагове
коронавирус карантина
Коментари

Още от последните новини