Ново парче синя зона от понеделник

Ново парче синя зона от понеделник - E-Burgas.com
vesti.bg

Въвежда се в експлоатация зоната за платено паркиране между улиците "Фердинандова", "Гладстон", "Сливница" и "Христо Ботев" от 25 април, заявяват община Бургас . От тази дата започва и приемането на заявления за издаване на стикери за локално паркиране на МПС по постоянен адрес на собствениците им. Те се подават на адрес: "Александровска" № 106, всеки работен ден от 8:00 до 17:00 часа.

От 23 април ще започне промяна в начина на паркирането на МПС по ул. "Св. Патриарх Евтимий". То ще се извършва от дясната страна на платното за движение по посока от ул. "Сливница" към ул. "Цар Асен I".

От същата дата ще се промени и редът на паркиране по ул. "Александър Велики", като това ще става от дясно на платното за движени по посока от "Христо Ботев" към "Св. Патриарх Евтимий".

В първия ден от следващата седмица ще бъдат въведени в експлоатация още ул. "Хан Аспарух" - в участъка ѝ между ул. "Александровска" и пл. "Баба Ганка", както и паркингът между улиците "Средна Гора", бул. "Демокрация", "Св. св. Кирил и Методий", "Проф. д- р Асен Златаров".

Коментари

Още от последните новини